MENIU

Anunț bombă despre Michael Schumacher! "Vă pot asigura că este conştient"

Fostul pilot de Formula 1 a fost internat într-un spital din Paris pentru un tratament special cu celule stem. Dacă familia nu a făcut un anunț oficial, azi jurnaliștii francezi au obținut declarația unui angajat al spitalului care în supraveghează pe Schumacher și care a spus că acesta este conștient!

La aproximativ 24 de ore distanţă de momentul în care Michael Schumacher a fost transportat în Franţa, pentru un tratament revoluţionar pe bază de celule, cotidianul LeParisien reproduce o afirmaţie a unui angajat al spitalului: "Da, este în zona mea ... Şi vă pot asigura că este conştient". Nu este clar însă care sunt problemele cardiace care trebuie rezolvate de medicii care îl îngrijesc pe Michael Schumacher, 50 de ani, scrie digisport.

Totul este însă învăluit în mare mister. Marţi după amiază, Michael Schumacher şi familia acestuia au primit vizita cunoscutului Jean Todt, preşedintele FIA şi bun prieten cu fostul pilot de Formula 1. A durat 45 de minute, după care vizitatorul a părăsit clinica fără să ofere vreo informaţie.

Jurnaliştii francezi au aflat că venirea lui Michael Schumacher la spital era prevăzută pentru luna iulie, însă a fost amânată din cauza unor probleme de sănătate apărute. În urmă cu mai mult de 2.000 de zile, pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit un accident la ski, atunci când s-a lovit cu capul de o stâncă. De atunci informaţiile sigure despre starea sa de sănătate aproape că lipsesc total.

Mai multe articole despre:
michael schumacher este constient