MENIU

Un rănit din Colectiv îngrijit la Bruxelles, externat pentru a face loc victimelor atententatelor

Silviu Ciocăneli, unul dintre răniţii din Colectiv internat la Spitalul Militar 'Regina Astrid" din Bruxelles, a fost externat marţi, pentru a face loc răniţilor din atentate, aceeaşi procedură urmând să aibă loc şi în cazul altor trei din tinerii răniţi în incendiul de la Colectiv internaţi aici.

Silviu Ciocăneli, unul dintre tinerii răniţi la Colectiv internaţi la spitalul belgian, a fost externat în cursul zilei de marţi, pentru a face loc răniţilor din atentatele care au avut loc la Bruxelles, şi dus la hotel cu ambulanţa, a declarat un membru al familiei unuia dintre tinerii internaţi.

"Este perfect normal ce au făcut medicii de acolo, este o siutaţie de aşa natură în care trebuiau să facă acest lucru. Atâta timp cât pacienţii din România nu aveau viaţa pusă în pericol şi se aflau pentru recuperare acolo, este firesc să se întămple aşa" a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în MAI pentru Mediafax.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în Spitalul Miliar 'Regina Astrid" sunt internate şase persoane: Raluca Chiţiga, Popovici Pavlos, Ciocăneli Silviu Mihail, Bogdan Moleşag, Oana Rotariu şi Marius Frăţoaică.