MENIU

Un pachet suspect, descoperit la autogara Victoria din Londra

O autogară din Londra a fost evacuată marți dimineaţă după ce a fost găsit un pachet suspect. Alerta a venit la numai câteva ore după explozia din Manchester, de la concertul artistei Ariana Grande, în care 22 de oameni au murit şi 59 au fost răniţi.

UPDATE 10:25 - După investigații, poliția a anunțat că pachetul considerat inițial suspect nu este periculos.

Buckingham Palace Road și străzile alăturate sunt închise. 

Un atentator sinucigaş a detonat, luni noapte, o încărcătură explozivă când publicul ieşea de la concertul artistei Ariana Grande.

Politia vorbeşte de un posibil atentat terorist şi caută piste acum dacă nu există o retea de atentatori sinucigaşi. Asta mai cu seamă că investigatorii presupun ca atentatorul purta o vesta care sa ascunda explozibilul si ca s-a apropiat neobservat la una din intrarile Manchester Arena.

Se ia in calcul chiar existenta unei celule islamiste si exista temerea ca ar putea urma si alte atacuri. Atacul nu a fost revendicat pana acum. Între timp, cabinetul britanic a anunţat că se va reuni de urgenta dupa explozia de la Manchester.

Premierul Theresa May a declarat că incidentul este tratat ca "un atentat terorist ingrozitor". "Toate gândurile noastre sunt alaturi de victime si de familiile celor afectati", a mai spus prim-ministrul.

 

Citește și: "Atentat terorist îngrozitor" la un concert în Manchester: 22 de morți și peste 59 de răniți - LIVE

Mai multe articole despre:
Londra Manchester ariana grande