MENIU

Un moldovean, seducător profesionist în Rusia. Le trimitea femeilor acelaşi SMS, ce le făcea după

Un bărbat din Republica Moldova a fost arestat în Rusia, după ce a reuşit să seducă mai multe femei, tuturor trimiţându-le acelaşi SMS şi apoi luându-le toţi banii.

Un cetățean al Republicii Moldova a fost plasat în arest pentru două luni în orașul rus Lipețk, fiind bănuit de escrocherie.

Potrivit mass-media din Rusia, bărbatul, care a fost condamnat anterior pentru furt și tâlhărie făcea cunoștință cu femei pe internet, prezentându-se drept persoană singură și declarând că vrea să-și întemeieze o familie. Ulterior, reușind să câștige încrederea victimelor, „mirele” le făcea promisiuni dacă se vor căsători cu el și le convingea să ia de la bancă credite considerabile sau să împrumute sume mari de bani pentru ca să pornească o afacere comună, scrie Sputnik Moldova.

Toate mijloacele financiare pe care reușeau să le acumuleze femeile treceau în posesia „viitorului soț”. De exemplu, una dintre victime i-a dat 134 de mii de ruble, iar alta – 1.340.000 de ruble. În total, suma adunată în acest mod de ingeniosul afacerist se ridică la peste 25 de mii de dolari.

În timp ce le curta, bărbatul le trimitea femeilor SMS-uri cu același conținut, iar după ce obținea banii, evita să mai dea ochii cu ele. Totodată, permisul de ședere în Rusia a acestui infractor expirase deja, el aflându-se ilegal în această țară.

Cetățeanul moldovean a povestit că mama sa locuiește în regiunea Pskov, iar el a trăit aproape toată viața în Novoceboksarsk. La Lipețk venea doar ocazional. Escrocul a stat deja un an și jumătate după gratii pentru faptele comise anterior, fiind eliberat condiționat înainte de termen în luna noiembrie 2014.

El nu și-a recunoscut vina în relaţiile sale cu „miresele” din Lipețk.

Mai multe articole despre:
Republica Moldova Mirese escrocherie