MENIU

Un bebeluş a murit imediat după naştere din cauza deshidratării. Ce nu i-au spus medicii mamei

Un nou-născut din Statele Unite ale Americii a murit la câteva zile după ce a venit pe lume din cauza dehidratării.

Landon Johnson, o mamă din SUA, şi-a pierdut copilul la câteva zile după naştere din cauza deshidratării, deşi tânăra mămică îl alăpta exclusiv.

Julian a născut prin cezariană, iar Landon a fost primul copil al cuplului. În primele 24 de ore de la naștere, tânără mămica l-a ținut la sân 9 ore, dar băiețelul plângea încontinuu și nu putea fi consolat nicicum. Medicii și asistentele au spus că este ceva normal și, la trei zile de la operația de cezariană, mamă și bebelușul au fost externați.

Acasă, femeia a continuat să îl alăpteze, însă în zadar. La 12 ore după externare, bebeluşul a intrat în stop cardiac şi a murit.

Un consultant în alăptare i-a spus femeii că s-ar putea să aibă probleme cu lactația pentru că a fost diagnosticată cu ovare polichistice, dar nu i-a spus că ar trebui să îi ofere bebelușului și lapte praf în completare.

"Știați că nou-născuții nu trebuie să plângă tot timpul? Ei trebuie să manace, să doarmă și să ude sutecele. Nu am bănuit nicio clipă că micuțul meu plângea non-stop pentru că murea de foame", a declarat femeia, potrivit The Sun.

Femeia acuza medicii și asistentele pentru moartea micuțului Landon și spune că dacă i-ar fi dat fiului său un biberon cu lapte praf, acesta ar fi și acum în viață.

Mai multe articole despre:
bebeluş copil mort alăptare deshidratare