MENIU

Avion cu 71 de oameni la bord prăbușit lângă Moscova. Cutia neagră, găsită. 3 copii printre victime

Avion prăbușit în Rusia

Un avion Antonov An-148 al companiei Saratov Airlines, cu 71 de oameni la bord, s-a prăbușit lângă Moscova, la scurt timp după decolare, a informat presa internațională. Raportul oficial al autorităților ruse: nu sunt supraviețuitori.

Avionul Antonov 148, al companiei Saratov Airlines, a dispărut de pe radare, imediat ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova. La bordul avionului se aflau 65 de pasageri și 6 membri ai echipajului.

Avionul se îndrepta spre orașul Orsk, situat la granița cu Kazakhstan, s-a prăbușit lângă localitatea Argunovo. 

Toate persoanele au decedat, potrivit primelor informații. 

ACTUALIZĂRI ÎN TIMP REAL:

UPDATE 21.40: Potrivit celor mai noi informații, nici până în acest moment nu s-a ajuns la un consens privind cauzele accidentului aviatic 

UPDATE 19.30: Resturile aeronavei și ale pasagerilor s-au împrăștiat pe o suprafață cu diametrul de 1 kilometru, au precizat surse din cadrul echipei de investigatori.

UPDATE 19.00. Putin și-a amânat vizita la Sochi ca urmare a accidentului de lângă Moscova. Liderul de la Kremlin s-ar putea implica în coordonarea celulei de criză.

UPDATE 18.00: Potrivit presei ruse, printre cele 71 de victime ale tragediei se aflau și trei copii, cel mai mic dintre ei având 5 ani. Toți cei 71 de pasageri și membri ai echipajului au fost declarați decedați.

UPDATE 17.45: O sursă din cadrul echipelor de investigație, citată de agenția TASS, spune că avionul s-a prăbușit din cauza condițiilor meteo, a unei erori umane sau unei probleme tehnice. Acestea sunt cele trei piste ale investigatorilor.

UPDATE 17.35: A fost găsită una dintre cutiile negre ale aeronavei, iar autoritățile ruse au dat publicității lista victimelor, transmite Sputnik News.

UPDATE, 16.18: Posibile cauze ale prăbușirii ar fi vremea drastică și eroare de pilotaj. 

UPDATE, 16.00: Fragmente ale avionului au fost descoperite la 25 de kilometri de aeroportul Domodedovo din Moscova. 

UPDATE, ORA 15.50: Mesajul lui Vladimir Putin după TRAGEDIA aviatică din Rusia

UPDATE, ORA 15.35: La fața locului intervin echipaje de salvare, care au găsit două cadavre.

UPDATE, ORA 15:30: Nu este clară deocamdată cauza prăbuşirii. Unii martori au spus că au văzut flăcări ieşind din avionul care pierdea altitudine.

Compania rusă Saratov Airlines a fost interzisă în 2015 de la operarea zborurilor internaţionale, după ce inspectorii au descoperit în cabina unei aeronave de linie o persoană care nu era autorizată să facă parte din echipajul de zbor. Interdicţia a fost ridicată în 2016, iar compania şi-a restrâns activitatea. În prezent, Saratov Airlines operează în principal curse interne, dar face legătura şi către cele mai importante oraşe din Armenia şi Georgia.

Primele imagini cu avionul prăbușit lângă Moscova. Foto & Video

Site-ul Flightradar24 arată că avionul a început să coboare brusc, la 5 minute după decolare.

 

Avionul prăbușit în Rusia a fost localizat de la înălțime. Primele detalii, terifiante

Avertizarea ANM de ninsori, vânt și frig, în vigoare până luni dimineața. HARTA zonelor afectate

 
Mai multe articole despre:
Moscova avion prăbuşit pasageri