MENIU

KIEV. ECHIPA REALITATEA TV, în inima revoluţiei din Ucraina IMAGINI DRAMATICE

Confruntări violente între protestatari şi forţele de ordine

UCRAINA. Echipa Realitatea TV, formată din reporterul Dragoş Sasu şi operatorul Mihai Angiu, a ajuns joi seară la Kiev şi se află de atunci în mijlocul violenţelor, de unde transmite în ţară cele mai noi informaţii. Realitatea TV este singura televiziune românească aflată la faţa locului. URMĂRIŢI la REALITATEA TV relatările echipei de la faţa locului

UCRAINA. Echipa Realitatea TV se află în prezent în hotel Ucraina, în Piaţa Independenţei, în mijlocul evenimentelor de la Kiev, de unde transmite constant în România ultimele informaţii cu privire la evenimentele care au şocat Europa.

Vineri dimineaţă, situaţia era ceva mai calmă, la 24 de ore după măcelul petrecut în Piaţa Independenţei.

"Piaţa a început să se agite, oamenii aşteaptă să vadă în ce va consta armistiţiul, un acord anunţat ca urmare a negocierilor. Sunt mulţi oameni în Piaţă, toată noaptea au fost de altfel oameni aici şi au scandat lozinci antiguvernamentale. Pe scenă se vorbeşte acum chiar despre acel acord. Între timp, protesattarii sunt pe poziţii, la baricadele organizate în mai multe puncte ale pieţei. Protestatarii şi-ar dori să meargă spre clădirea Parlamentului, unde chiar ieri s-a votat acea rezoluţie care cere oprirea violenţelor", relatează de la faţa locului reporterul special al Realitatea TV, Dragoş Sasu, aflat la Kiev.   

 

Joi, jurnaliştii Realitatea TV au fost realmente blocaţi în mijlocul evenimentelor

"Suntem în hotel Ucraina, unde este o morgă improvizată. Sunt 15 cadavre aici şi o echipă de chirurgi. Medicii oferă ajutor oamenilor răniţi în urma confruntărilor de azi dimineaţă", a relatat Dragos Sasu.

Jurnaliştii Realitatea TV nu pot părăsi momentan teatrul violenţelor din Kiev.

"Nu putem să ne îndepărtăm foarte mult de hotel, practic e imposibil să pleci din piaţă, care este înconjurată de mai multe inele, ultimul fiind al poliţiştilor. Acum situaţia e mai calmă. Protestatarii se mobilizează, au distrus stâlpi de iluminat şi construiesc noi baricade", ne-a spus reporterul Realitatea TV.

URMĂRIŢI la REALITATEA TV relatările echipei de la faţa locului

Mai multe articole despre:
proteste Ucraina Kiev Realitatea Tv exclusiv