MENIU

Trupul unui băiețel de 3 ani, găsit pe fundul unui lac, ținându-și sora de mână. Fata s-a înecat încercând să-i salveze viața 

Levent Cenik și sora sa au fost găsiți pe fundul unui lac din Turcia, ținându-se de mână

Levent Cenik, un băiețel de 3 ani, și sora sa Havvanur Cenik, în vârstă de 9 ani, au fost scoși dintr-un lac din Turcia, după ce au fost găsiți ținându-se de mână. Sora sa murise încercând să-i salveze viața. Alți trei membri ai familiei au murit înecați. 

Tragedia s-a petrecut în apropierea orașului Amasya, chiar în ziua în care băiețelul împlinea 3 ani, scrie mirror.co.uk.

Dintr-un motiv rămas încă necunoscut, băiatul a căzut în apă și ceilalți membri ai familiei prezenți la aniversare, bunica, un unchi și o mătușă, au sărit să-l salveze. Din păcate, eforturile lor au fost în zadar, cei trei pierzându-și, rând pe rând, viața.

"I-am găsit pe copii la o adâncime de 10 m. Se țineau de mână. Incidentul ne-a afectat puternic", a declarat unul din salvatori.

Beytullah Cenik și Gullu Cenik, tatăl, respectiv mama copiilor au intrat în stare de șoc în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat acolo. Potrivit presei locale, a doua zi au organizat înmormântarea, însă abia s-au putut ține pe picioare, fiind extrem de afectați de tragedie.