MENIU

Donald Trump primeşte veşti tot mai proaste de la cetăţenii americani

La jumătatea mandatului şi după o lungă perioadă de 'shutdown', blocajul parţial al administraţiei federale americane, la sfârşitul căreia a fost nevoit să facă un pas înapoi în ceea ce priveşte proiectul zidului său la graniţa dintre SUA şi Mexic, preşedintele american Donald Trump se confruntă cu o serie de sondaje deloc măgulitoare.

Ultimul sondaj, realizat pentru ABC News/Washington Post şi dat publicităţii luni, prezintă neîncrederea americanilor în liderii lor politici, atât republicani cât şi democraţi. Însă această neîncredere este mult mai pronunţă în ceea ce-l priveşte pe Donald Trump, potrivit Agerpres.

Aproape jumătate din americani (48%) nu au deloc încredere în actualul lider de la Casa Albă. Prin comparaţie, această cifră este de 37% în cazul lui Nancy Pelosi, preşedintele democrat al Camerei Reprezentanţilor.  50% dintre americani s-au aşteptat ca el să aibă rezultate bune asupra controlului deficitului, însă doar 33% estimează că Trump a fost eficient, o diferenţă de 17 procente.

Mai multe articole despre:
Trump primeşte veşti tot mai proaste