MENIU

Tragedie: model descoperit mort, într-o valiză aruncată în apă, în Italia. Poveste tulburătoare

Anchetatorii italieni au descoperit identitatea cadavrului descoperind într-o valiză, la Rimini. E vorba despre o tânără rusoaică, model cunoscut în Peninsulă, Katerina Laktionova. 

Tânăra suferea de anorexie şi, se pare, a fost ucisă de această afecţiune, ea ajungând să cântărească doar 35 de kg. Cel mai şocant este că propria sa mamă a băgat cadavrul emaciat al fiicei sale în valiză şi l-a aruncat în apă. Femeia muncea ca "badante" în Italia şi, înnebunită de durere, susţine ea, după ce ar fi aruncat în apă cadavrul fiicei sale, a luat primul avion către Moscova, scrie presa italiană.

Nu poliţiştii au descoperit identitatea tinerei -se credea iniţial că este vorba despre o tânără muncitoare ilegală din Asia- ci un cunoscut al mamei modelului, care ştia că femeia îşi dorea să îşi ducă fiica la un medic în Rusia. A sunat-o şi a întrebat-o direct dacă fiica sa, Katerina, a murit, abia atunci mama începând să plângă şi mărturisind întregul adevăr. Bărbatul este cel care i-a anunţat şi pe anchetatori.

Citeşte şi primele ipoteze ale anchetei, aici - Marinarii au găsit o valiză plutind pe ape. Când au desfăcut-o, au fost ŞOCAŢI. Misterul s-a ADÂNCIT

Mai multe articole despre:
Rusia mamă valiză model Katerina Laktionova