MENIU

SUA: Trump amenință că scoate ARMATA în stradă! Noi imagini șocante cu haosul de la proteste

Președintele Donald Trump anunță că va scoate armata în stradă pentru a domoli protestatarii si a pune capat revoltelor din Statele Unite.

Protestele violente continuă, însă, în marile orașe, iar oamenii nu țin cont de amenințările liderului de la Casa Albă. La Chicago, doi oameni au fost uciși în timpul încăierărilor, iar la New York un polițist a fost lovit în plin de o mașină. La Washington, poliția a tras cu gloanțe din cauciuc pentru a-i face loc lui Trump să meargă la Biserica Președinților, unde liderul american s-a oprit să pozeze cu Biblia în mână. 

Imagini șocante au fost filmate la New York, acolo unde un agent de poliţie a fost lovit în plin de o maşină. Şoferul a fugit de la faţa locului, lăsându-l pe agent pe asfalt. O autospecială de poliţie a sosit la scurt timp pentru a-l transporta pe bărbat la spital.

Poliția statului Illinois și departamentul șerifului au fost chemate în ajutor de către poliția locală din Chicago după ce manifestațiile au degenerat în jafuri și distrugeri. Doi oameni au fost uciși în timpul revoltelor dintr-o suburbie a orașului.

Proteste violente au avut loc și în capitală, chiar în fața Casei Albe, în timp ce Donald Trump amenința că va scoate armata pe străzi ca să oprească violențele și jafurile.

Protestele care au cuprins tot teritoriul Statelor Unite a trecut și peste Ocean. Mii de persoane s-au adunat la Amsterdam pentru a protesta faţă de violenţele poliţiei şi în semn de solidaritate cu demonstraţiile din SUA.

Mai multe articole despre:
trump SUA