MENIU

Silvio Berlusconi, internat la terapie intensivă! Ce probleme de sănătate acuză fostul premier italian

Berlusconi/ Foto: Profimedia

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este internat la terapie intensivă. Politicianul are 86 de ani și din informațiile existente se pare că ar avea probleme cu inima. 

Fostul premier italian Silvio Berlusconi este internat la terapie intensivă din cauza unor probleme cardiace, a declarat pentru AFP un membru al anturajului său. Ulterior, informația a fost preluată și de Reuters.

În vârstă de 86 de ani, Berlusconi, care a intrat şi ieşit din spital în ultimii ani, se află internat într-o unitate de chirurgie cardiacă la spitalul San Raffaele din Milano, a precizat această sursă, confirmând informaţii apărute în media italiene.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, Berlusconi a fost spitalizat în dimineaţa zilei de miercuri "pentru probleme cardiovasculare", iar starea lui ar fi "în prezent stabilă".

Silvio Berlusconi, al cărui partid Forza Italia face parte din coaliţia ce susţine guvernul condus de Giorgia Meloni, şi-a înmulţit în ultimul timp internările în spital, precedenta fiind săptămâna trecută pentru examinări de control.

În aprilie 2021, a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni, pentru "sechele (cauzate) de COVID-19" pe care l-a contractat în septembrie 2020.

Silvio Berlusconi suferise o operaţie dificilă pe cord deschis în 2016, apoi o operaţie pentru ocluzie intestinală, în primăvara lui 2019.A