MENIU

Sfârșit tragic, pentru un îngrijitor: a murit în chinuri după ce a fost devorat de 40 de crocodili VIDEO

Crescătoria unde și-a găsit tragicul sfârșit îngrijitorul. Foto/Captură video

Un îngrijitor în vârstă de 72 de ani și-a găsit sfârșitul în rezerva crescătoriei de crocodili la care lucra. Bătrânul nu a avut absolut nicio șansă să scape cu viață, fiind devorat aproape instantaneu de aproape 40 de crocodili.

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, încerca să scoată un crocodil din cuşca sa, când reptila l-a tras înăuntru după ce l-a apucat de băţul pe care victima îl avea asupra sa.

Crocodilii l-au atacat apoi şi i-au sfâşiat corpul.

"În timp ce încerca să scoată un crocodil dintr-o cuşcă dedicată depunerii ouălor, crocodilul i-a atacat băţul, făcându-l pe bărbat să cadă în incintă", a declarat Mey Savry, şeful poliţiei din Siem Reap (nord-vest).

"Alţi crocodili s-au năpustit apoi asupra lui până când a murit", a explicat el, adăugând că resturi ale corpului bărbatului au fost găsite acoperite de muşcături.

În 2019, o fetiţă de doi ani a fost devorată de mai mulţi crocodili de la o crescătorie de reptile, tot în Siem Reap, a adăugat Mey Savry.

Mai multe crescătorii de reptile s-au deschis în apropierea acestui oraş turistic din nord-vestul Cambodgiei, considerat poarta de acces către complexul de temple Angkor. 

Mai multe articole despre:
sfasiat de crocodili batran 72 ani cambodgia