MENIU

Schimb de focuri în campusul Universității din Virginia! Suspectul, considerat ÎNARMAT și PERICULOS: e căutat cu un elicopter de poliție

Serviciul de Poliție al Universității din Virginia/ Foto: Twitter

Campusul principal al Universității Virginia (UVA) din Charlottesville este închis în urma unor informații privind un schimb de focuri de armă, în timp ce autoritățile caută un suspect considerat a fi înarmat și periculos, potrivit Departamentului de Poliție al Universității din Virginia.

Studenții au fost sfătuiți să se adăpostească în jurul orei 22:40 în urma unui schimb de focuri raportat pe Culbreth Road, a transmis poliția pe Twitter, relatează CNN, preluat de G4Media.ro.

Până în aceste momente, nu este clar dacă există răniți sau decese în urma acestui incident.

Suspectul, identificat ulterior de poliție ca fiind Christopher Darnell Jones, este considerat a fi înarmat și periculos.

Autoritățile au declarat, luni dimineață, că mai multe departamente de poliție îl caută în mod activ pe  bărbat, inclusiv prin utilizarea unui elicopter de poliție.

Christopher Jones apare listat pe site-ul de atletism al universității ca jucător de fotbal, în 2018. Nu este înă clar dacă acesta mai este încă student la UVA sau nu.