MENIU

Scandal la Casa Albă. Joe Biden și-a concediat un purtător de cuvând fiindcă a amenințat un jurnalist

Un purtător de cuvânt al lui Joe Biden a fost suspendat vineri pentru o săptămână, după ce a amenințat un jurnalist și a făcut remarci sexiste în timpul unei conversații telefonice.

TJ Ducklo, în vârstă de 32 de ani, care făcea parte din echipa de campanie a lui Joe Biden, s-a alăturat Casei Albe, devenind adjunct al lui Jen Psaki, purtător de cuvânt al executivului SUA.
 
„O să te distrug”, i-ar fi declarat acesta unui jurnalist de la Politico, Tara Palmeri, conform relatării incidentului făcut de Vanity Fair.
 
Acesta din urmă îl contactase pentru a-l întreba despre relația sa intimă cu un alt jurnalist, Alexi McCammond de la site-ul Axios și despre întrebările etice pe care aceasta le-ar putea ridica.
 
„TJ Ducklo i-a cerut scuze jurnalistului cu care a avut o conversație aprinsă despre viața sa personală”, a răspuns Psaki.
 
"El este primul care a recunoscut că a avut un comportament neconform standardelor stabilite de președinte", a adăugat ea.
 
În chiar ziua sosirii sale la Casa Albă, Joe Biden își avertizase public echipa că nu va tolera niciun exces.
 
„Nu glumesc când spun asta: dacă lucrezi cu mine și te aud tratând un coleg cu lipsă de respect sau disprețuitor, îți promit că te voi concedia imediat”, a spus el.
 
Mai multe articole despre: