MENIU

S-a îngrăşat 27 kg în doar câteva secunde, când a înotat de pe fundul apei către suprafaţă

Alejandro “Willy” Ramos, un bărbat de 57 de ani din Peru, a trăit o experienţă vecină cu moartea într-o zi în care a mers la pescuit. Galeria Foto

Omul făcea des scufundări, era experimentat la astfel de activităţi, însă ceva neprevăzut i-a schimbat trupul în rău, pentru totdeauna. Practic, a plecat la pescuit ca un om normal, dar după 2 ore s-a întors acasă arătând ca Popeye.

Alejandro “Willy” Ramos s-a scufundat 30 de metri pe fundul apei, pentru a căuta un anumit tip de scoici. În acelaşi timp, un vapor de marfă a trecut fix prin acea zonă şi i-a retezat bărbatului sursa de oxigen, care făcea legătura între tubul lui şi suprafaţă. Peruvianul a intrat în panică, iar instinctul lui a fost să înoate rapid către aer. Aici a fost greşeala. 

Schimbul brusc de presiune, de la fundul fluviului până sus în doar câteva secunde, a determinat modificări monstruoase trupului lui Willy. Specialiştii susţin că nitrogenul a produs schimbări ireversibile braţelor şi pectoralilor. E vorba de nitrogenul din ţesuturile adipoase, pe care presiunea apei l-a compresat. Astfel, bărbatul s-a îngrăşat aproape instantaneu cu 27 kg, iar grăsimea s-a împărţit haotic.

Cum a fost distrus corpul bărbatului, în Galeria Foto.

Sursa foto: Discovery

Mai multe articole despre:
s a intors de la pescuit ca un monstru