MENIU

Rușii bombardează devastator în războiul din Ucraina - Rachetele au lovit din nou Herson - Cel puțin 5 morți și zeci de răniți

Rușii bombardează devastator în războiul din Ucraina - Rachetele au lovit din nou Herson

Război Ucraina. Rusia lansează noi atacuri devastatoare în regiunea Herson. Cel puțin 5 persoane au murit și alte 13 au fost rănite în ultimele 24 de ore.

Clădirea emblematică a Administrației Regionale de Stat Herson a fost lovită de un tir de rachete, la câteva zile după valul de bombardamente în regiunea de sud a Ucrainei de la începutul acestei săptămâni, anunță CNN.  

O rachetă a lovit la doar 100 de metri de clădirea administrației regionale Herson, care a fost atacată și miercuri, a anunțat adjunctul șefului Biroului prezidențial al Ucrainei - Kyrylo Timoșenko. 

Rachetele au lovit și un centru de ajutor medical și umanitar, iar un paramedic și un bărbat în vârstă au fost uciși, potrivit Nexta.

În ultimele 24 de ore, Hersonul a fost lovit de 86 de ori cu „artilerie, MLRS, tancuri, mortare și UAV-uri”, a declarat și șeful regional al administrației militare din Herson - Yaroslav Ianușevici.

Piața Svobody din Herson a fost lovită în plin în bombardamentele de miercuri.

Atacurile de miercuri au ucis trei persoane și au rănit alte 13, inclusiv un băiețel de 8 ani.

Mai multe articole despre:
razboi ucraina atacuri herson razboi rusia