MENIU

RUSIA, DEMONSTRAŢIE de FORŢĂ. Cum sărbătoreşte Putin Ziua Victoriei

RUSIA, DEMONSTRAŢIE de FORŢĂ. Cum sărbătoreşte Putin Ziua Victoriei
<p>RUSIA, DEMONSTRAŢIE de FORŢĂ. Cum sărbătoreşte Putin Ziua Victoriei</p>

Demonstraţie de forţă a armatei ruse! Liderul de la Kremlin a asistat, ieri, la exerciţiile militare masive unde a fost testată capacitatea de reacţie la un atac asupra Rusiei. Astăzi, de Ziua Victoriei, Putin a ales să sărbătorească în Crimeea, în prima sa vizită în teritoriul anexat.

Din aer, de sub apă şi de pe pământ. Sute de proiectile, rachete şi muniţie grea au fost lansate de armata rusă la exerciţiile militare, supervizate de preşedintele Vladimir Putin. Exerciţiile au vizat contracararea unui atac nuclear şi au fost un succes total, a anunţat ministrul rus al Apărării.

Exerciţiile militare au fost organizate chiar înainte de Ziua Victoriei şi s-au desfăşurat în Kazahstan, au precizat autorităţile ruse. Desfăşurarea uriaşă de forţe armate este în contrast cu tonul împăciuitor al preşedintelui Putin, care nu este însă luat în serios de Kiev.

Pentru Guvernul de la Kiev, tonul aparent conciliant al preşedintelui Vladimir Putin nu are nicio valoare. Iar NATO vine să confirme temerile tuturor. Armata rusă nu a făcut niciun pas înapoi de la graniţa de est a Ucrainei, a precizat secretarul general al Alianţei.