MENIU

Tragedie în Mallorca: român ucis în bătaie pentru un telefon. Criminalul, tot român, a șocat poliția prin felul în care a acționat

Un român de 59 de ani, rezident în Mallorca, a murit în spitalul Son Espases, după ce a fost victima unei tâlhării petrecute pe o stradă din stațiunea Arenal, Palma de Mallorca.

Potrivit  Ultima Hora, duminică dimineața, în jurul orei 4:30, pe o stradă din stațiune a avut loc o tentativă de tâlhărie.

Agresorul, un român de 40 de ani, cunoscut al polițiștilor spanioli, a abordat victima cu intenția de a-i sustrage telefonul mobil și toate obiectele de valoare pe care le avea. Între cei doi a izbucnit un conflict, victima fiind pusă la pământ și lovită cu bestialitate, mai ales în zona capului.

Tâlharul și-a lăsat conaționalul într-o baltă de sânge și a fugit cu prada. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a preluat pacientul cu multiple leziuni și două răni grave la cap. Victima a fost transportată la Unitatea de Terapie Intensivă din Son Espases, în stare critică. În ciuda eforturilor depuse de medici, victima nu a mai putut fi salvată.

Atacatorul a fost prins de polițiștii locali din Llucmajor și predat autorităților. A fost plasat în arest, unde își va aștepta pedeapsa pentru tâlhărie cu violență și omor.

Mai multe articole despre:
Mallorca omor roman terapie intensiva talharie