MENIU

Român JEFUIT, în Italia, de doi pensionari italieni. I-au luat tot şi au plecat cu un bolid de lux!

Doi pensionari italieni au jefuit un muncitor român și, la bordul unui Mercedes, s-au făcut nevăzuți.

Totul s-a întâmplat în Sestri Levante (Genova), scrie Gazeta Românească citând publicația Secolo XIX. Potrivit informațiilor, muncitorul român - un bărbat de 49 de ani, fără antecedente penale, cu loc de muncă stabil în sectorul construcțiilor, intrase într-un supermarket și, potrivit cerințelor uzuale, și-a lăsat rucsacul la intrare, după care a intrat să-și facă cumpărăturile. Ajuns înapoi în zona caselor de marcat cu produsele, a observat că rucsacul dispăruse și și-a dat seama ca acesta a fost furat.

Bărbatul a alertat carabinierii, care s-au uitat pe casetele camerelor de supraveghere. Astfel s-a descoperit că doi bătrâni au profitat de neatenția angajaților și și-au însușit rucsacul respectiv, după care s-au urcat într-o limuzină Mercedes parcată în fața intrării și au plecat.

Carabinierii au descoperit automobilul după numărul de înmatriculare, și odată cu el și pe cei doi pensionari. Aceștia - un bărbat de 70 de ani și o femeie de 64 - își însușiseră nu numai bunurile românului, dar și un bilet de tren cu care acesta vroia să ajungă la aeroport și de acolo în România - bilet în valoare de 12,40 euro pe care l-au decontat la gară, primind contravaloarea acestuia.

În loc să se bucure de o bătrânețe liniștită, cei doi pensionari au fost acuzați de furt și vor apărea în fața instanțelor italiene.

Mai multe articole despre:
0 furt Italia pensionari muncitor român