MENIU

Român împușcat în mână de proprietarul la care stătea în chirie, după un comentariu nepotrivit la adresa soției acestuia

Carabineri/ Arhivă foto

Un român a trăit clipe de groază în Italia. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost împușcat de proprietarul casei unde stătea în chirie. Viața sa nu a fost însă pusă în pericol. Acesta a avut totuși nvoie de o operație la mână, și asta deoarece acolo a fost locul unde l-a nimerit glonțul. Mânia proprietarului a pornit însă de la un comentariu deplasat făcut de român la adresa soției acestuia. Din câte se pare, românul era băut.

Incidentul s-a întâmplat sâmbătă, 28 octombrie. Românul locuia într-o anexă a casei italienilor, relatează Ziare.com, care cotează Corriere della Sera.

Acesta ar fi ajuns acasă băut și ar fi făcut comentarii nepotrivite la adresa soției proprietarului. Indignat de limbajul folosit de românu, italianul în vârstă de 71 de ani a scos arma și a tras spre chiriașul său.

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, sunând la poliție după ce au auzit împușcătura.

Proprietarul a fost reținut și ulterior acuzat de vătămare corporală gravă. Românul a fost transportat de urgență la un spital din Roma.

Poliția anchetează cazul.