MENIU

Rizea a descoperit secretul lui Viorel Cernăuțeanu. Ce ascunde șeful IGP la Colonița? 

La doar 7 de kilometri distanță de Capitală, la marginea satului Colonița, pot fi văzute șase vile imense în construcție, viitoare locuințe de lux pentru cei mai bogați și influenți moldoveni. Numai ca să le ridice, proprietarul a investit, până în prezent, peste 300 de mii de euro – o nimica toată pe lângă milioanele care urmează să fie cheltuite în următoarele luni pentru finisarea proiectului imobiliar. Oficial, acesta aparține companiei Lagmar-Impex SRL, aceeași care câștigă mereu licitațiile organizate de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și directorului general Viorel Bodrug.

În realitate, vilele sunt proprietatea șefului Inspectoratului General de Poliție (IGP), Viorel Cernăuțeanu. Despre aceasta a dezvăluit Cristian Mihai Rizea în cadrul emisiunii “Spovedania lui Rizea” de la “Realitatea Star”, post de televiziune care poate fi vizionat în rețelele de cablu din România și Republica Moldova.  

“Beneficiarul real este Viorel Cernăuțeanu, cel care a investit, până în prezent, 300 de mii de euro în aceste șase vile. Terenul și construcția, pe acte, aparțin însă companiei Lagmar-Impex SRL, abonată la contractele pe bani publici date de MAI. Când vor fi gata, vor fi vândute”, a destăinuit jurnalistul. 

De unde a luat însă Viorel Cernăuțeanu 300 de mii de euro pentru a ridica vilele și din ce surse va finisa proiectul de lux, în condițiile în care este demnitar și nu deține afaceri? Cristian Mihai Rizea susține că șeful IGP investește în construcție banii negri oferiți de contrabandiștii de alcool și țigări, în schimbul protecției.  

Citește continuarea pe realitateadinmoldova.md.

Mai multe articole despre:
viorel cernauteanu cristian rizea