MENIU

'Reîntoarcerea' lui Berlusconi. A făcut asta în fața tuturor. Cei prezenți au crezut că e o farsă

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a reapărut în public la o petrecere din Insula Sardinia, fiind pentru prima dată după mai mulți ani când magnatul de 78 de ani s-a distrat într-un restaurant, de pe Coasta de Smarald, zonă renumită pentru frumusețea ei naturală și pentru luxul reședințelor construite acolo, informează ziarul spaniol 'ABC'.

Spre surpriza celorlalți clienți, care credeau inițial că asistă la o farsă, politicianul în persoană a intrat în local, însoțit de un vesel alai de aproximativ 20 de persoane, din care nu lipsea tânăra lui iubită, Francesca Pascale.

După cină, Berlusconi și invitații lui au asistat la show-ul oferit de proprietarul localului, Umberto Smaila, supranumit regele piano-barului, un vechi colaborator al trustului de televiziune Mediaset, dețiunt de omul de afaceri care a condus de mai multe ori Guvernul de la Roma. Artistul de cabaret a interpretat și câteva melodii dintr-o listă de preferințe belusconiene, ce îi fusese înmânată de unul dintre amicii din suita lui Il Cavaliere.

În jurul orei trei dimineața, Berlusconi a dat semne că vrea să se retragă la proprietatea lui din insulă, Villa Certosa. Dar, într-un nou gest neprevăzut, s-a urcat mai întâi pe scenă, alături de Smaila, vechi prieten al său, cu care a cântat în duet 'I migliori anni della Nostra vita' ('Cei mai buni ani din viața noastră').

Desigur, scena a fost imortalizată imediat de alți comeseni, iar fotografiile au ajuns imediat pe Facebook și Instagram și apoi în presa internațională.