MENIU

Putin, mișcări necontrolate în timpul întâlnirii cu Lukașenko. Suspiciuni privind agravarea stării sale de sănătate - VIDEO

Vladimir Putin a apărut în public luni, la Moscova, pentru prima dată în ultimele 12 zile, într-o întâlnire cu Alexandr Lukașenko.

Pe fundalul zvonurilor despre boala și operația sa, utilizatorii rețelelor de socializare au observat că Putin nu a mai vorbit cu liderii europeni de la conversația sa din 13 mai cu cancelarul german Olaf Scholz.

Canalul de Telegram „General SVR” explică dispariția lui Putin din spațiul informațional prin faptul că, în noaptea de 17 mai, ar fi fost supus unei operații dificile.

Luni, în timp ce Lukașenko i-a vorbit despre Ucraina și NATO, Putin nu s-a putut abține să-și miște nervos picioarele, scrie ziare.com. Dădea impresia că nu-și putea controla membrele, iar întâlnirea în sine nu era interesantă pentru el.

Din când în când, liderul de la Kremlin își dădea ochii peste cap și își îndrepta cravata pentru a distrage atenția de la mișcarea necontrolată a picioarelor.

Unii medici sunt de părere că boala progresivă a lui Putin este incurabilă și chiar și cei mai buni specialiști și medicamente nu pot ascunde manifestările ei.