MENIU

Putin, declaraţie rară şi neaşteptată. Ce a spus, despre misterioasele sale fiice

<p>Vladimir Putin </p>

Preşedintele rus Vladimir Putin a vorbit pe scurt despre fiicele sale misterioase, joi, într-o o conferinţă de presă pe care liderul de la Kremlin o organizează în fiecare an cu jurnaliştii.

Identitatea celor două fete ale lui Putin, Katerina şi Maria, a fost învăluită în mister încă din prima zi în care tatăl lor a devenit preşedinte al Rusiei, aşa că reporterii au fost curioşi să afle cine sunt ele, scrie NBC News.

Fetele s-au născut în anii 1980, în Germania, unde Vladimir Puţin lucra că spion pentru KGB. Totuşi, Putin a refuzat să divulge identitatea lor, la rugămintea unui jurnalist, spunând doar că este mândru de ele, dar că nu discuta cu nimeni despre familia lui.

"Fetele mele trăiesc în Rusia şi au studiat doar în Rusia, sunt mândru de ele. Vorbesc fluent trei limbi străine. Nu discut niciodată despre familia mea cu nimeni. Fiecare om are dreptul la viaţa lui, ele îşi trăiesc propria lor viaţă şi o fac cu demnitate", a declarat Putin, conform Ziare.com.

Deşi de-a lungul vremii au apărut numeroase speculaţii în legătură cu identitatea celor două fete ale preşedintelui rus, Kremlinul nu le-a confirmat niciodată.

Un critic al Kremlinului, Alexei Navali, dezvăluia în urmă cu câteva luni că o tânăra numită într-o funcţie administrativă la prestigioasă Universitate de Stat din Moscova (MGU) ar fi una dintre fiicele lui Putin.

Cele două fete apar în fotografii din copilărie de acum 20 de ani, însă de atunci au dispărut din spaţiul public.