MENIU

Profilul ucigaşului româncei din Florenţa: un italian bătrân, chel şi cu disfuncţii sexuale

<p>O rom&acirc;ncă a fost &icirc;njunghiată &icirc;n Italia</p>

Profilerii italieni au stabilit că ucigaşul în serie căruia i-a căzut victimă prostituata româncă Andreea Cristina Zamfir are înclinaţii sado-maso şi disfuncţii sexuale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Conform surselor citate, profilerii poliţiei italiene au stabilit că bărbatul care a torturat-o până la moarte pe Andreea Cristina Zamfir are înclinaţii de sado-masochiste şi disfuncţii sexuale. Anchetatorii susţin aceste concluzii au fost trase ca urmare a faptului că autorul şi-a crucificat victimele, după care, din cauza problemelor de erecţie, le-a bătut până unele dintre ele au murit.

După ce declaraţia unei fete care a scăpat cu viaţă, anul trecut, a fost coroborată cu raportul experţilor, s-a ajuns la concluzia că ucigaşul este un italian cu tenul deschis şi chelie, care are vârsta de aproximativ 50-60 de ani.
Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit crucificat la periferia oraşului Florenţa, victima prezentând urme de tortură.

Ipoteza analizată de anchetatori este cea a unui criminal în serie, a unui maniac. În urmă cu un an, în martie 2013, o altă femeie a fost găsită în mod similar. Era o prostituată italiană în vârstă de 46 de ani, găsită în viaţă, tot în Florenţa, după ce fusese agresată sexual şi torturată.

Conform unor surse citate de site-ul de ştiri ArticoloTre.com, banda adezivă cu care a fost legată românca este de acelaşi tip cu cea utilizată în alte şase cazuri de crime sau abuzuri sexuale comise în Florenţa şi în întreaga regiune Toscana.

Surse citate de agenţia Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia oraşului Florenţa, unde locuia de cinci ani. Ea s-a născut la Hunedoara şi, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.

Mai multe articole despre:
poliţie crimă româncă ucigaş