MENIU

Profesoara a făcut sex cu şase elevi minori. Modul în care îi convingea i-a uimit pe poliţişti

Profesoara a făcut sex cu şase elevi minori. Modul în care îi convingea i-a uimit pe poliţişti

O profesoară de 35 de ani a fost reţinută după ce a făcut sex cu şase elevi cu vârstele de 14 şi 15 ani. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au descoperit detalii sordide. Femeia îi suna sau le trimitea mesaje pentru a-i îmbia la aventuri „fierbinţi” şi le promitea note mai bune dacă o lasă să le facă sex oral.

Nicole DuFault, profesoară de arte la un liceu prestigios din statul american New Jersey, Columbia High School, îşi făcuse un obicei din a face glume cu tentă sexuală în clasă, iar ţintele sale erau băieţii. Treptat, a trecut la fapte. A acostat băieţi cu diverse prilejuri şi le-a propus, direct, să facă sex. Totul s-a petrecut în 2013 şi 2014, scrie Daily Mail.

Întâmplările au ajuns la urechile conducerii liceului, care a alertat poliţia. Nicole DuFault a fost reţinută de poliţie în septembrie 2014 şi eliberată pe o cauţiune de 500.000 de dolari. Ancheta continuă.

Profesoara are doi copii, de 2 şi de 4 ani, care i-au fost luaţi de serviciile sociale din New Jersey, iar soţul a dat divorţ de ea în 2014, potrivit click.ro.

Mai multe articole despre:
elevi sex profesoră