MENIU

Prinţul Andrew, în centrul unui SCANDAL SEXUAL de proporţii. A primit SUSŢINERE NEAŞTEPTATĂ

Prinţul Andrew şi fosta sa soţie, Sarah Ferguson

Prințul Andrew al Marii Britanii, aflat în centrul unui extrem de mediatizat scandal sexual, a fost apărat public de fosta lui soție, Sarah Ferguson, care a afirmat despre el că este 'cel mai bun om din lume', scrie ziarul 'Daily Mail'. Ea a făcut această declarație în Elveția, unde petrecea o vacanță la schi în compania celui de-al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a, de care a divorțat în 1996.

Al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, Prințul Andrew a fost citat într-o plângere depusă în SUA de o femeie care afirmă că a fost forțată, pe când era minoră, să "întrețină relații sexuale" cu el la Londra, New York și în Caraibe în cadrul unor orgii cu alte tinere minore. După ce aceste informații au apărut în presă, Ducele de York a fost nevoit să se reîntoarcă la Londra, pentru a se întâlni cu avocații săi.

'El este același mare bărbat din totdeauna. A fost de când ne-am căsătorit, în 1986. Este un mare om, cel mai bun din lume', a susținut Sarah Fergusson, adăugând că 'familia York este foarte unită', așa cum a fost mereu.

Ducele și Ducesa de Yok s-au despărțit oficial în 1992 și au divorțat în 1996, dar au rămas în relații foarte bune și merg cu regularitate împreună în luxoasa stațiune de schi elvețiană Verbier. Ducele de York și Sarah Ferguson sunt părinții prințeselor Beatrice și Eugenie.