MENIU

Primul ministru al FERICIRII din lume, căutat de poliţie. Bărbatul e acuzat de CRIMĂ

Lal Singh Arya, Ministrul Fericirii din India, este căutat de autoritățile indiene fiind acuzat de crimă. Bărbatul a dispărut de acasă săptămâna trecută, scrie Independent.ie.  Oficialul, în vârstă de 53 de ani, a dispărut marți după ce a fost desemnat drept principalul suspect în asasinarea politicianului de opoziției, Makhanlal Jatav. Victima a fost împușcată în 2009, în timpul campaniei electorale.

Între timp, anchetatorii au ajuns la concluzia că Arya ste principalul vinovat și după ce au adunat suficiente probe au emis un mandat de arestare pe numele ministrului. Acesta a negat acuzațiile, dar la câteva ore după ce a fost emis mandatul de arestare a dispărut de la domiciliul său.

El este șeful singurului Departament pentru Fericire din India. Înființat de guvern în statul Madhya Pradesh din centrul Indiei în 2016, acesta are sarcina de a îmbunătăți fericirea și toleranța cetățenilor săi și de a aduce un zâmbet pe fața tuturor prin servicii cum ar fi cursuri gratuite de yoga și meditație.

Arya, care este membru al partidului de guvernământ Bharatiya Janata, trebuia să se prezinte în fața instanței pe 19 decembrie, dar poliția nu l-a găsit la reședința sa oficială sau în orașul său natal.

sursa

Mai multe articole despre:
0 India crimă lal singh arya ministrul fericirii