MENIU

Prigojin și-a ieșit din minți. Șeful WAGNER a anunțat că vrea să-i ELIMINE pe liderii militari ai lui Putin

Evgheni Prigojin, șeful trupelor Wagner (Profimedia)

Evgheni Prigojin, liderul grupării paramilitare Wagner, a lansat un atac fără precedent la adresa conducerii Ministerului Apărării de la Moscova. Cel poreclit "bucătarul lui Putin" n-a mai folosit obișnuintele invective la adresa lui Serghei Șoigu și a celor din jurul său, ci a invocat o acțiune a trupelor sale care ar viza "eliminarea răului adus de conducerea militară a țării".

Consiliul Comandanților PMC Wagner a luat o decizie: răul adus de conducerea militară a țării trebuie oprit. Ei neglijează viețile soldaților. Au uitat cuvântul „dreptate”, iar noi îl vom aduce înapoi.

Cei care i-au distrus pe băieții noștri, care au distrus zeci, zeci de mii de vieți de soldați ruși vor fi pedepsiți.

Întreb: nimeni nu rezistă. Toți cei care vor încerca să reziste, îi vom considera un pericol și îi vom distruge imediat, inclusiv orice puncte de control în calea noastră. Și orice aviație pe care o vedem deasupra capetelor noastre. Îi rog pe toți să rămână calmi, să nu cedeze provocărilor și să rămână în casele lor. În mod ideal, cei de pe drumul nostru, să nu iasă afară.

 

După ce am terminat ceea ce am început, ne vom întoarce în prima linie pentru a ne proteja patria-mamă. Autoritatea prezidențială, Guvernul, Ministerul Afacerilor Interne, Rosgvardia și alte departamente vor continua să funcționeze ca până acum. Ne vom ocupa de cei care distrug soldații ruși. Și ne vom întoarce în prima linie. Justiția în armată va fi restabilită. Și după aceasta, dreptate pentru întreaga Rusie,” a transmis Prigojin.

 

 

Așa-zisul comunicat al comandanților Wagner vine la câteva ore după ce Prigojin a lansat un atac în nume personal la adresa lui Putin și a elitei militare de la Kremlin.

 

Contraofensiva Forțelor Armate ale Ucrainei are mai mult succes decât crede dictatorul rus Vladimir Putin, care nu realizează catastrofa ce pândește armata rusă, a declarat Prigojin într-un interviu care a fost publicat pe unul dintre canalele sale de Telegram.

 

Mai multe articole despre:
prigojin eliminare șoigu putin razboi ucraina