MENIU

Preşedintele Iranului: Statul evreu este "purtătorul de stindard al Satanei"

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, a revenit astăzi în atenţia comunităţii internaţionale cu o declaraţie dură la adresa Israelului. Liderul de la Teheran a declarat că statul evreu este "purtătorul de stindard al Satanei". Liderul de la Teheran nu a scăpat ocazia de a ataca şi coaliţia internaţională din Irak.

"Regimul sionist este purtătorul de stindard al ocupaţiei şi al Satanei. Nu este improbabil ca acest regim să se afle pe calea dizolvării, având în vedere filosofia din spatele formării sale şi existenţa sa fără validitate", a declarat Mahmoud Ahmadinejad, preşedintele Iranului.

Mahmud Ahmadinejad nu se află la primele declaraţii de acest gen referitoare la Israel. În 2005, el a spus că Israelul ar trebui şters de pe hartă.

Liderul de la Teheran nu a uitat nici de coaliţia internaţională din Irak. "Coaliţia din Irak a adus ura şi terorismul în acea ţară. Ei sunt cei care ucid civili irakieni şi atribuie aceste crime valului de violenţe inter-etnice", a mai spus Ahmadinejad.
Mai multe articole despre:
Israel Ahmadinejad