MENIU

Preşedintele Dumei de Stat, atac la adresa NATO: Nicio infrastructură NATO nu a salvat Parisul

Preşedintele Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, Serghei Narîşkin, a declarat, vineri, la Bucureşti, că "nicio infrastructură NATO, nici toate celelalte scuturi antirachetă nu au salvat Parisul de la acele atentate ale teroriştilor", scrie Mediafax.

"Toată această istorie cu extinderea NATO care durează de 20 de ani este construită pe nişte lucruri neadevărate. S-a spus de foarte multe ori că ameninţarea vine din partea Federaţiei Ruse. Ameninţări adevărate o să vină nu din partea Rusiei, ci din partea celorlalţi şi atentatele de la Paris ne-au confirmat tot ce am susţinut în acei 20 de ani", a mai spus preşedintele Dumei.

Narîşkin a subliniat că "nicio infrastructură NATO, nici toate celelalte scuturi antirachetă nu au salvat Parisul de la acele atentate ale teroriştilor".

Preşedintele Dumei se află la Bucureşti pentru că Rusia preia preşedinţia Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) pentru primul semestru din 2016 de la România, în cadrul celei de-a 46-a sesiuni plenare a APCEMN.

Mai multe articole despre:
0 Moscova Paris NATO infrastructura anunţ decizii măsură