MENIU

TEROARE ÎN AUSTRALIA: cel puţín 13 oameni loviţi de o maşină. A FOST ACT DELIBERAT (VIDEO)

Momente de groază în centrul metrolopei australiene Melbourne, după ce o maşină 4x4 a intrat în mulţime, într-o staţie de tramvai, lovind cel puţin 13 oameni, relatează Herlad Sun. Doi suspecţi au fost arestaţi, iar poliţia a anunţat că este vorba de un act deliberat, însă nu exsită niciun indiciu că ar fi vorba de o acţiune teroristă.   

 

Potrivit mesajului postat de serviciul de ambulanţă, 13 răniţi au primit asistenţă, la faţa locului, iar apoi au fost transportaţi la spitalele din Melbourne. Unul dintre ei, în stare gravă, este un copil, care a fost grav lovit la cap. 

Poliţia locală a confirmat că s-au făcut două arestări. Este vorba de un cetăţean australian, de origine afgană, care are probleme psihice, agravate de consumul de droguri. Al doilea suspect arestat a filmat accidentul şi, la percheziţia corporală, s-au descoperit în geanta lui câzeva cuţite. Cu toate acestea, poliţia australiană a precizat că, mai mult ca sigur, al doilea suspect nu are legătură directă cu accidentul. 

Un martor a declarat pentru un post TV că autoturismul "a cosit toată lumea, oamenii zboară peste tot". Poliția a cerut localinicilor să evite zona şi până în acest moment nu are indicii că ar fi vorba de un act terorist. Ştire in curs de actualizare.


 

Mai multe articole despre:
Australia terorism