MENIU

Viktor Orban a lansat un manifest al Europei de Est

Viktor Orban a lansat un manifest al Europei de Est

Comisarul propus de premierul Ungariei a fost respins de Parlamentul European, la fel ca și candidatul României. Sâmbătă, când știa cât se poate de limpede că fostul său ministru al Justiției și artizan al legilor "Stop Soros" va fi respins la Bruxelles, premierul Viktor Orban a lansat un manifest al Europei de Est de la tribuna Congresului Fidesz.

Manifestul lui Viktor Orban:

"Suntem țări care nu vrem să fim conduse de un imperiu dirijat de la Bruxelles; nu vrem să devenim țări de imigranți cu populații mixte; vrem să rămânem națiuni europene". "Vrem să ajungem la un acord" cu cealaltă jumătate a UE "ținând cont de interesele Ungariei și ale popoarelor est-europene" politicienii occidentali "trebuie să renunțe la atacurile deschise împotriva țărilor noastre și a guvernelor lor și să nu mai finanțeze din abundență organizațiile pseudo-civice ale lui Soros cu banii europeni". Poziția lui Orban este limpede: "Noi nu ne trimitem activiștii la ei, de aceea ei trebuie să-și ia acasă activiștii pe care i-au trimis la noi".

"Trebuie să renunțe la acțiunile sub acoperire împotriva guvernelor central-europene. Bugetul UE nu trebuie folosit pentru finanțarea echipelor și publicațiilor preferate de liberali și imigranți pentru a-și promova obiectivele. Dacă vrem să menținem Europa împreuna, trebuie să abandonăm aceste practici". Bugetul UE nu e destinat finanțării liberalilor, a presei liberale și a imigrantilor, nu este destinat finanțării pregătirii protestatarilor și activiștilor, a spus Orban.

"Atacurile liberale acoperite au fost cauza instabilității din Macedonia și cauza problemelor guvernului din România". Rețelele politice de stânga și de la Washington și Bruxelles care sunt implicate în procesul politic internațional sunt o amenințare pentru viața pașnică din Europa Centrală, unde politicienii trebuie să facă față "zecilor de trucuri politice pe care ele le aduc și de posturilor lor de știri false", a spus Orban.

"Patrioți în loc de cosmopoliți, patriotism în loc de internaționalism, promovarea familiei în locul promovării căsătoriilor între persoane de același sex, protejarea copiilor în locul liberalizării drogurilor, protecția frontierelor în locul imigranției, cultură creștină în loc de talmeș-balmeș multicultural!"

Mai multe articole despre:
Viktor Orban