MENIU

O nouă modă pe internet: Fotografii sexy la Cernobîl

Autorul scenariului seriei de succes ”Cernobîl/ Chernobyl” a vorbit despre moda selfie-urilor făcute de turişti în ultimele săptămâni în zona afectată de dezastrul nuclear din 1986, notează Mediafax.

De la difuzarea celor cinci episoade ale serialului numărul turiştilor în oraşul din nordul Ucrainei a crescut cu 30-40%. Influencerii care folosesc reţelele sociale au început deja să fie criticaţi pentru faptul că folosesc interesul pentru tragedie pentru a publica instantanee fashion pe conturile lor de Instagram.

 

Pozele în care apar femei în costume de baie sau bărbaţi relaxându-se la înălţime pe fundalul în care apar blocurile părăsite în urma dezastrului au devenit tot mai întâlnite.

 
 

“E minunat că serialul #ChernobylHBO a determinat un val de turism în Zona de excludere”, a recunoscut scenaristul Craig Mazin miercuri dimineaţă, “dar, da, am văzut fotografiile care circulă. Dacă mergeţi în vizită, vă rog să vă amintiţi că s-a petrecut o tragedie cumplită. Arătaţi respect pentru toţi cei care au suferit şi s-au sacrificat”.

Mai multe articole despre:
null