MENIU

O bunicuță scrie istorie în pandemie. Cum se simte primul om care s-a vaccinat anti-Covid

Sursa foto: Twitter

O bunicuță din Marea Britanie a scris istorie în pandemie. Ea a fost prima persoană din lume care s-a vaccinat anti-Covid, în urmă cu fix un an. Între timp, femeia și-a făcut și dozele de rapel și îi îndeamnă și pe ceilalți să se vaccineze. 

Curajoasa bătrânică se numește Margaret Keenan și s-a vaccinat în Marea Britanie. Femeia de 91 de ani își sfătuiește semenii să facă același lucru.

„Vă rog! Vă rog să o faceți, trebuie să o faceți pentru că asta o să vă salveze viața, vouă, prietenilor voștri și familiilor voastre. Oamenii nu ar trebui să stea prea mult pe gânduri. Nu stați pe gânduri, trebuie doar să o faceți! Știți? Trebuie doar să o faceți, atât!”, a precizat femeia.

Nici nu este de mirare că primul om vaccinat este de pe teritoriul britanic. Țara are o rată de vaccinare impresionantă. 80% din populaţie a primit, deja, cele două doze de ser.

„Oamenii mă întâlneau pe stradă, mă opreau și îmi ziceau: Știi? Slavă Domnului că exiști și că ai făcut asta! Pentru că așa m-am gândit că trebuie să o fac și eu. Și aud asta chiar și de la oamenii tineri care îmi vorbesc. Asta mă face să mă simt bine”, a mai transmis aceasta.

La un an de la administrarea primei doze, bunicuța Margaret nu regretă alegerea făcută și se arată încrezătoare în eficiența vaccinului anti-Covid.

„Mulțumesc Domnului că totul a fost bine, că am primit vaccinul la timpul potrivit pentru mine. Sunt mulțumită, sunt bine, nici nu îmi găsesc cuvintele să vă spun, cu adevărat, cât sunt de fericită. Prin urmare, încurajez pe toată lumea să o facă!”, a mai mărturisit femeia.

Mai multe articole despre:
pandemie marea britanie vaccin covid bunicuta