MENIU

Numărarea voturilor în SUA, pe fundalul protestelor: Manifestanții au ars steaguri și au mărșăluit pe străzi purtând puști asupra lor

Sursă foto - thenationalnews.com

După ce Trump a susținut că a câștigat alegerile miercuri dimineață, în ciuda statelor cheie care încă numără buletinele de vot, activiștii s-au adunat în fața tribunalului federal din Portland - centrul protestelor antirasiste și au manifestat, potrivit thenationalnews.com.

"Nu ne place niciunul dintre candidați. Am votat cu rușine pentru Biden, dar dacă Trump va mai avea încă patru ani, oamenii vor înnebuni", a declarat un protestatar în vârstă de 20 de ani, în timp ce două steaguri americane erau aprinse. Protestatarii au strigat lozinci împotriva lui Trump, în timp ce alții au dansat.

Manifestanții au ars steaguri americane și au mărșăluit prin Oregon, cântând cântece de protest și purtând puști

FBI a dat un avertisment cu privire la potențialul ciocnirilor armate legate de alegeri. Zvonurile legate de voturile celor doi candidați cu șanse reale la președinția SUA s-au răspândit printre manifestanți. "Am auzit că Trump are elanul acum", a declarat liderul protestului Ty Ford. "Va fi o revoltă. Ori de câte ori va ieși, va fi o nebunie".

Cu toate că se declara învingător la primele ore ale dimineții, acum Donald Trump se arată îngrijorat de modul în care a pierdut peste noapte unele state. Într-un mesaj recent postat pe twitter, președintele SUA caracterizează situația drept „stranie”. „Aseară conduceam, de multe ori solid, în multe state cheie, în aproape toate cazurile în care conducerea și controlul era al democratilor. Apoi, unul câte unul, au început să dispară magic pe măsură ce au fost numărate depozitele de voturi surpriză. FOARTE STRANIU, iar ”sondatorii” au greșit complet și istoric!", a spus Donald Trump pe pagina sa de Twitter.

Mai multe articole despre:
alegeri sua