MENIU

Noi acuzaţii de abuz sexual pentru Trump. I-ar fi oferit bani pentru sex unei actriţe de filme XXX

Numărul femeilor care îl acuză pe Donald Trump de abuz sexual sau comportament sexual nepotrivit a ajuns la 11. O actriţă de filme pentru adulţi a declarat presei din Statele Unite că miliardarul i-a oferit 10.000 de dolari pentru a petrece o seară cu ea. Toate poveştile au fost negate până acum de Trump, care a promis să le dea în judecată pe acuzatoare după alegeri.

Jessica Drake, o actriţă de filme pentru adulţi, spune că l-a cunoscut pe Trump la un turneu de golf. Ulterior, ea l-a vizitat pe candidatul republican în camera lui, alături de alte două femei, şi spune că a fost sărutată fără voia ei.

Jessica Drake povesteşte: "După ce m-am întors în camera mea, Donald a sunat. Mi-a cerut să mă întorc în camera lui şi să iau cina cu el. De asemenea, m-a invitat la o petrecere. Am refuzat. Apoi Donald m-a întrebat: “Ce vrei? Câţi bani?”. După asta, am primit un alt telefon, de la Donald sau de la un bărbat care suna în numele lui, prin care mi se ofereau 10.000 de dolari".

Alte zece femei au povestit lucruri asemănătoare despre miliardar în ultima perioadă şi chiar l-au acuzat de abuzuri sexuale.

O profesoară de yoga îşi aminteşte: "În timp ce aşteptam, am fost abordată de Donald Trump. L-am auzit vorbind despre mine cu ceilalţi bărbaţi. Spunea: „Hei, uitaţi-vă la asta! Nu am mai văzut-o. Uitaţi-vă la picioarele alea!" A venit apoi spre mine şi m-a apucat de braţul drept. Apoi mâna lui mi-a atins partea interioară a sânului".

La un miting în faţa susţinătorilor săi, Trump a negat toate acuzaţiile.

"Evenimentele nu au avut niciodată loc. Niciodată! Toate aceste mincinoase vor fi date în judecată la finalul alegerilor", a povestit Trump.

Mai multe articole despre:
0 ALEGERI SUA Donald Trump abuz sexual jessica drake