MENIU

Ambasadorul SUA la Naţiunile Unite a demisionat

Dobnald Trump, alături de ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la Naţiunile Unite, a demisionat marţi, iar preşedintele Donald Trump a acceptat demisia. Haley a demisionat în contextul în care în septembrie a dezvăluit că are disensiuni cu Donald Trump.

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la Naţiunile Unite, a demisionat marţi, iar preşedintele Donald Trump a acceptat demisia, afirmă surse politice de la Washington citate de agenţiile Associated Press şi Bloomberg.

Conform site-ului Axios.com, Nikki Haley s-a deplasat marţi la Casa Albă, unde i-a prezentat demisia sa preşedintelui Donald Trump. Liderul SUA a acceptat demisia.

Nikki Haley evocase posibilitatea demisiei săptămâna trecută, în cursul altei întrevederi cu Donald Trump.

Nikki Haley a demisionat în contextul în care în septembrie a dezvăluit că are disensiuni cu Donald Trump. "Nu sunt de acord cu preşedintele în toate privinţele. Când există dezacorduri, există moduri corecte şi moduri incorecte de a le aborda. Eu pun mâna pe telefon şi îl sun pentru a ne întâlni", explica Nikki Haley, exprimând nemulţumire că alţi oficiali optează pentru criticarea preşedintelui în mod anonim.

Donald Trump a semnalat prin Twitter că va face un "anunţ major", marţi, alături de "prietena" sa, Nikki Haley.

Mai multe articole despre:
SUA demisie ONU