MENIU

Motivul incredibil pentru care o minoră a fost dată afară din autobuz de către şofer. "Tu nu ai..."

Zahra Sadiq, în vârstă de 15 ani, din Birmingham, a trebuit să coboare din autobuz și să ia orașul la pas, după ce șoferul autobuzului a dat-o afară, pe motiv că nu arată ca un copil și că folosise prea mult machiaj.

Tânăra se afla împreună cu mai mulți prieteni și mergeau să vadă un film. Ea beneficia de reducere pentru elevi a biletului de transport.

”Când șoferul mi-a cerut biletul pentru verificare, nu m-am gândit nicio clipă că va fi vreo problemă. M-a întrebat câți ani am, iar după ce i-am răspuns mi-a cerut să cobor din autobuz.”, a declarat tânăra.

Eleva nu a avut cum să-și dovedească vârsta, pentru că nu avea asupra ei niciun act de identitate, dar i-a arătat șoferului poze pe care le făcuse la școală cu câteva zile înainte.

”Uită-te la tine și cât machiaj ai pe față. Tu nu ai 15 ani.”, au fost cuvintele șoferului înainte să o gonească din autobuz, potrivit The Mirror.

Familia tinerei au depus plângere împotriva companiei care are în subordine șoferul autobuzului în care se afla tânăra. Oficialii companiei au anunțat că vor demara o ancheta.

Mai multe articole despre:
autobuz şofer machiaj minoră