MENIU

Misterul adevaratei mame a lui Vladimir Putin!Ancheta care a cauzat mulţi morţi în condiţii suspecte

<p>Vladimir Putin </p>

Care sunt adevaratele origini ale lui Vladimir Putin? O ancheta ce a inceput in urma cu mai bine de 15 ani a cauzat mai multe morti in conditii suspecte si niciun raspuns exact deocamdata.

Subiectul "adevaratei mame" a lui Vladimir Putin a fost readus in actualitate de publicatia germana Zeit Online, ce a prezentat un reportaj despre modul in care Vladimir Putin ar fi incercat sa-si ascunda originile reale, scrie ziare.com.

Discutiile despre "adevarata mama" a lui Vladimir Putin au inceput in 2000, inainte ca Putin sa devina presedintele Rusiei. Atunci, un oficial cecen pe nume Rustam Daudov, ce lucra in Georgia, a intrat in posesia unor informatii potrivit carora Vladimir Putin ar avea o mama alta mama naturala si ar fi fost cu doi ani mai batran.

Vera Putina, o femeie ajunsa la varsta de 89 de ani, din satul georgian Metehi, sustine ca este mama adevarata a lui Vladimir Putin, pe care l-a nascut si apoi instrainat la varsta de 10 ani, prin intermediul parintilor sai, unor rude indepartate - care au devenit astfel parintii recunoscuti oficial de presedintele Rusiei.


Rustam Daudov avea declaratiile presupusei mame reale pe o caseta video, iar in 2000 a incercat sa le exploateze pentru a impiedica alegerea lui Putin in functia de presedinte al Rusiei si indepartarea trupelor rusesti din Cecenia.

Mai multe articole despre:
Rusia mamă Vladimir Putin