MENIU

Mikaela Testa, bombă sexy pe Instagram, furioasă după ce platforma i-a ascuns "like"-urile

Mikaela Testa, una dintre "reginele" de pe Instagram, cu 50.000 de "urmăritori", a avut o ieşire nervoasă după ce platforma de socializare a luat decizia să-i ascundă like-urile. Galeria Foto

Australianca a căzut "victimă" testelor pe care le-a început Instagram. Primii care sunt afectați de această măsură sunt aşa-numiţii influenceri, cei care câștigă bani în funcție de numărul celor care le apreciază postările. Instragram, una dintre cele mai utilizate platforme de socializare şI entertainment, a început un test prin care ascunde numărul de like-uri primit de o postare, acesta putând fi văzut doar de cel care postează.

Cât de sexy este Mikaela Testa, în Galeria Foto.

Mikaela Testa este un influencer care câştigă bani din Instagram. Faptul că "publicitarii" nu mai pot vedea numpărul de like-uri pe care femeia le are pe această reţea de socializare afectează bugetul brunetei. "Este o zi tristă pentru cei care văd Instagramul ca pe un job. Poţi să te duci naibii, Instagram! Indiferent de ce credeţi, Instagramul este un job real şi am muncit mult să ajung la acest nivel. Aţi produs pagube mari", a scris Mikaela Testa.

Instagram a atins anul trecut un miliard de utilizatori din toată lumea. Aceeaşi măsură ar putea fi luată şi de alte reţele sociale.

Mai multe articole despre:
Mikaela Testa