MENIU

MH17. Imagini de coşmar: MORŢII din avion, depozitaţi în VAGOANE FRIGORIFICE

<p>Trupurile pasagerilor zborului MH17 au ajuns &icirc;n Olanda</p>

Jurnaliştii străini aflaţi la locul prăbuşirii avionului malaezian afirmă că trupurile neînsufleţite ale pasagerilor şi ale echipajului au fost puse în saci de plastic şi urcate apoi într-un tren cu vagoane frigorifice. Nimeni nu ştie, însă, încotro a plecat garnitura sau dacă este doar un loc de depozitare temporară. Atenţie, imaginile sunt şocante!

Vicepremierul ucrainean a precizat, duminică după-masă, că s-a ajuns la un acord cu separatiştii şi că trupurile recuperate până acum au fost depozitate în vagoanele frigorifice ale unei garnituri de tren, informează Realitatea TV. - VEZI mai multe IMAGINI.

Nu se ştie deocamdată dacă această garnitură va rămâne pe loc sau dacă va merge într-un oraş, cel mai probabil la Harkov, acolo unde trupurile vor fi duse la morgă şi experizate.

Nici despre cutiile negre nu ştim foarte multe în acest moment. Sunt informaţii contradictorii cu privire la aceste dispozitive care păstrează dialogurile din timpul zborului şi care ar putea constitui dovezi importante în cadrul anchetei.

Cutiile ar fi fost recuperate de la locul prăbuşirii avionului şi s-ar afla, în prezent, la Doneţk. Informaţia însă nu a fost confirmată pe căi oficiale.