MENIU

Mesajul reginei Elisabeta a II-a primit de un cuplu chiar în ziua în care aceasta a murit

Regina Elisabeta a II-a / Foto: Profi Media

Regina Elisabeta a murit joi, 8 septembrie, iar în aceeași zi, un cuplu din Marea Britanie a primit o felicitare de la aceasta. 

Tricia și Ray Pont din Godalming, Surrey, și-au sărbătorit joi cea de-a 60-a aniversare a căsniciei lor, iar acest moment este marcat cu o felicitare de la suverană.

Cuplul de pensionari a aflat despre boala reginei în timp ce luau prânzul festiv, scrie adevarul.ro. Aceștia au spus pentru BBC că a fost „o zi cu sentimente contradictorii” pe care „nu o vor uita niciodată”.

Tricia Pont a spus: „Am fost atât de încântată să deschid felicitarea. M-am gândit că va fi un moment atât de minunat pentru familia noastră.”.

Felicitarea e cu atât mai prețioasă și mai emoționantă, întrucât am fost unii din ultimii oameni care au primit corespondență de la ea.”

Ray Pont a povestit că au venit „amândoi acasă de la masa de prânz” și au „privit felicitarea”, dându-le lacrimile. „Am fost absolut devastați și atât de supărați”.

Tricia a descris modul în care felicitarea avea pe față o fotografie a Reginei făcută pe balconul Palatului Buckingham la jubileul ei de diamant din iunie.

Ea a spus: „Înseamnă atât de mult. Avea un mesaj minunat înăuntru și era semnat de mână”.

"Sunt bucuroasă să aflu că sărbătoriți Nunta de Diamant pe 8 septembrie 2022. Vă transmit felicitările mele și urările mele de bine, cu această ocazie specială", scria regina Elisabeta a II-a în mesajul său.