MENIU

Mesajul impresionant al Prințului Charles după moartea mamei sale: „Este cea mai mare tristețe”

Prințul Charles

Prințul Charles a transmis, joi seara, un mesaj impresionant după moartea mamei sale, Majestatea Sa Regina. Noul rege spune că este cel mai trist moment din viața sa.

Familia Regală, în numele lui Charles, noul rege, a transmis: „Moartea iubitei mele Mame, Majestatea Sa Regina, este unmoment de cea mai mare tristețe pentru mine și toți membrii familiei mele. Plângem profund trecerea în neființă a unui suveran prețuit și a unei mame mult iubite.

„Știu că pierderea ei va fi resimțită profund în toată țara, în tărâmuri și în Commonwealth și de nenumărați oameni din întreaga lume. În această perioadă de doliu și schimbare, eu și familia mea vom fi mângâiați și susținuți de cunoștințele noastre despre respectul și afecțiunea profundă în care Regina a fost atât de larg cuprinsă”.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai faimos monarh din lume, a murit joi, la vârsta de 96 de ani, în Castelul Balmoral din Scoţia, alături de familia sa şi de fiul său, prinţul Charles, care i-a succedat automat.

Familia Regală şi-a exprimat joi "marea durere" la vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

„Majestatea Sa Margareta a României şi Alteţa Sa Regală Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord", a transmis, joi seară, Biroul de Presă al Majestăţii Sale Custodele Coroanei. 

Moartea Reginei Elisabeta a II-a: Drapelul britanic, coborât în bernă la Palatul Buckingham.

Familia Regală intră în doliu Regina lasă o familie numeroasă și devotată - una care a plâns recent moartea soțului ei, Prințul Philip. Cei patru copii ai ei, Charles, Anne, Andrew și Edward, i-au dat opt ​​nepoți. Ea lasă și 12 strănepoți.

Familia Regală va intra acum într-o perioadă de doliu. Angajamentele oficiale vor fi anulate și steaguri vor fi arborate în bernă pe reședințele regale, clădirile guvernamentale, forțele armate.

Mai multe articole despre:
mesaj charles regina