MENIU

Mesajul care scandalizează Europa. Ce spune un jihadist ISIS suporterilor grupării: "De Crăciun..."

Un luptător al ISIS i-a îndemnat pe susţinătorii grupării teroriste, într-un mesaj de Crăciun, să...jefuiască oamenii beţi de sărbători, ca să trimită bani organizaţiei.

Omar Hussain, jihadist provenind din Marea Britanie şi supranumit de presă "jihadist de supermarket" datorită fostei sale slujbe la un lanţ de magazine, a ţinut să trimită susţinătorilor Stat Islamic un mesaj....de Crăciun.

În mesajul trimis cu ajutorul aplicaţiei Kik, Hussain le spune suporterilor ISIS că a venit acel moment în care "necredincioşii sunt plini de bani, de Crăciun", şi că ar trebui să îi aştepte la un colţ de stradă, când oamenii sunt beţi, şi să îi jefuiască, luându-le ceasurile, bijuteriile, banii, telefonul şi chiar şi hainele, scrie Daily Mail. Mai mult, jihadistul susţine că victimele nu vor putea suna la poliţie, pentru că nu vor avea...telefoanele mobile şi pentru că vor fi prea beţi pentru a-şi aminti trăsăturile celor care i-au atacat. Evident, toţi banii ar trebui trimişi organizaţiei teroriste.





Mai multe articole despre:
0 ISIS stat islamic mesaj crăciun