MENIU

Medvedev: Rusia intensifică producția celor mai puternice mijloace de distrugere ca să se apere de naziştii timpurilor noastre

Dmitri Medvedev / Foto: Profi Media

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a afirmat, duminică, că Rusia îşi intensifică producţia „celor mai puternice mijloace de distrugere” pentru a contracara presupusa ameninţare din partea Occidentului, transmit EFE şi AFP.

„Inamicul nostru nu s-a implantat puternic doar în gubernia Kiev a micii noastre Rusii. El este şi în Europa, în America de Nord, Japonia, Australia, Noua Zeelandă şi în alte locuri care au jurat supunere naziştilor timpurilor noastre”, a scris Medvedev duminică într-un mesaj pe contul său de Telegram. 

„Iată de ce ne intensificăm producţia celor mai puternice mijloacelor de distrugere. Inclusiv a celor bazate pe noi principii”, a adăugat fostul preşedinte rus, fără a da alte detalii, notează The Guardian.

Afirmaţiile lui Medvedev intervin după ce preşedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la Bişkek, ca Rusia ar putea lua în considerare adoptarea a ceea ce el a numit ca fiind conceptul loviturii preventive al Washingtonului.

Mai multe articole despre:
medvedev rusia