MENIU

Mărturiile tinerei care a stat în cabina piloţilor Malaysia Airlines

Mărturiile tinerei care a stat în cabina piloţilor Malaysia Airlines 

După ce aeronava Malaysia Airlines nu e de găsit de cinci zile, apar semne de întrebare în legătură cu profesionalismul de care dădeau dovadă angajaţii companiei. Copilotul aeronavei, de exemplu, părea uneori mai atent la pasagerele tinere şi frumoase decât la zbor. O tânără din Africa de Sud susţine că l-a cunoscut personal, în 2011, când bărbatul a invitat-o pe ea şi pe prietena ei să călătorească în cabina piloţilor între Thailanda şi Malaezia.

Tânăra de 27 de ani a povestit pentru o televiziune din Australia cum l-a cunoscut pe Fariq Abdul Hamid.

"Aşteptam la rând pentru îmbarcare alături de ceilalţi pasageri. Pilotul şi copilotul au trecut pe lângă noi, apoi s-au întors şi ne-au întrebat dacă nu vrem să stăm cu ei în cabină în timpul zborului. Evident că am spus da.", spune JONTI ROOS.

Potrivit mărturiei, întregul echipaj din cabină a fumat pe tot parcursul călătoriei şi s-a concentrat mai mult pe discuţiile cu turistele, decât asupra aparatelor de bord.

"La un moment dat, erau întorşi cu totul şi stăteau de vorbă cu noi. Dar nu cred că a fost vreun moment în care să mă simt în pericol sau să am impresia că ei nu sunt stăpâni pe situaţie. Păreau prietenoşi, dar competenţi.", a mai spus JONTI ROOS.

Compania aeriană Malaysia Airlines a declarat că, înainte de a-şi ancheta piloţii, trebuie să găsească avionul şi a considerat aceste dezvăluiri drept dăunătoare în stadiul actual al căutărilor.

Mai multe articole despre:
video piloţi cabină Malaysia Airlines