MENIU

Madonna a recunoscut că a trecut prin patul lui Trump

Madonna l-a criticat pe președintele ales al SUA, Donald Trump, și a susținut că îi este rușine că este cetățean american și o ființă umană, totul în cadrul unui spectacol organizat cu ocazia unei licitații, informează The Guardian.

La un moment dat, în timp ce Madonna cânta "You know that you're toxic", un cover după Britney Spears, pe fundal au apărut imagini cu Trump. Ea a susținut că a fost o dată în patul magnatului, când el nu era acasă și ea participa la o ședință foto.

Totodată, artista a mai vorbit și despre drama prin care trec nativii americani.

"Mi se face ruşine că sunt cetăţean american, ruşine că sunt fiinţă umană", a afirmat ea, după care a început să cânte piesa "American Life".

Peste 7,5 milioane de dolari au fost strânse pentru fundația artistei din Malawi. Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Dave Chappelle, fostul său iubit Alex Rodriguez, Courtney Love şi James Corden s-au numărat printre personalitățile care au plătit cel puțin 5.000 de dolari pentru a participa la spectacol, potrivit b1.ro. Înainte de prestaţia ei de o oră, Madonna a scos la licitaţie piese din colecţia personală de artă.

Mai multe articole despre:
Madonna Donald Trump