MENIU

La un pas de tragedie. Un copil de 4 ani, din Anglia, s-a ales cu arsuri grave pe faţă şi corp, după ce o bilă de săpun a explodat lângă o lumânare, în timp ce se juca în cadă

Un copil de 4 ani, din Anglia, s-a ales cu arsuri grave pe faţă şi corp

Un incident cumplit a avut loc în Warrington, Anglia. Un copil de doar 4 ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe faţă şi pe corp, după ce o bombă de săpun a explodat lângă o lumânare, în timp ce se juca în cadă.

Băiețelul a fost transportat de urgență la un spital din Liverpool. Victima a fost internată timp de o săptămână pentru a-i fi tratate rănile teribile de pe faţă, gât, umeri şi piept.

,,Când bulele de spumă au sărit şi au atins lumânarea, au explodat şi flăcările l-au cuprins pe Oscar. L-am udat cu apă rece şi am sunat la salvare. Puteam vedea cum pielea se despinde de corp. Este de necrezut. Produsele nu trebuie vândute dacă sunt atât de inflamabile. Este un produs pentru baie pentru copii. O mulțime de oameni au lumânări în baie”, a declarat tatăl copilului, potrivit The Sun.

Din fericire, copilul se recuperează bine, însă ar putea rămâne cu cicatrici, au avertizat medicii. Părinţii trebuie să îi aplice constant o cremă pentru arsuri, să îl ferească de temperaturile ridicate şi să evite hainele care îi pot irita pielea afectată.

Părinții cer acum despăgubiri de la compania respective, pentru vânzarea săpunului cu spumă, în urma incidentului care se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Mai multe articole despre:
anglia copil arsuri bila de sapun cada